Even voorstellen

Beautystyliste Amber is een jong en modern ingerichte salon opgericht door kapster, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste Amber.

Salon
Gelegen op een prachtige plek aan de rand van Uithoorn met het uitzicht tot Mijdrecht. Een salon waarbij kwaliteit, vakkennis en tevredenheid hoog in het vaandel staan. Zowel bij de behandelingen als in de producten. 

Om de vakkennis op hoog niveau te houden worden regelmatig trainingen gevolgd. Om de gewenste resultaten te behalen wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten. Die zowel verzorgend , trendy als innovatief zijn. 

Beautystyliste Amber
Ik heb in 2001 mijn KOC all-round kappers diploma gehaald bij de Kappersacademie in Amsterdam. Tegelijkertijd heb ik mij bezig gehouden met Visagie bij Else le Comte in Amsterdam, daar heb ik het diploma visagie A en B verdiend. Na deze diploma's gehaald te hebben had ik nog twee dingen die ik graag wilde leren en dat zijn nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Bij Instituut de Korte in Amsterdam heb ik de opleidingen gevolgd en met goede resultaten mijn STIVAS, KOC en CIDESCO (is internationaal) diploma gehaald.

Na vele stage-uren heb ik in 2002 een eigen salon gehad met de naam All About Beauty. Ook daar had ik een kap-, schoonheids-, en nagelsalon met visagie. Nadat  ik twee kinderen had gekregen heb ik destijds mijn salon gesloten. Het was heel moeilijk te combineren en mogelijk om de eerste 5 jaar van mijn kinderen bij ze te zijn. Wel met het idee om mijn salon later voort te zetten. Nu ze zelfredzaam zijn ben ik vol enthousiasme weer begonnen.